Tietoa Koirametsästä

Vuoreksen koirametsä on laaja, 1,4 hehtaarin kokoinen jylhä havumetsävaltainen alue. Koko alue on aidattu kauttaaltaan jykevällä, 2 metriä korkealla hitsatulla koira-aidalla.

Vuoreksen Koirametsä on koirien ulkoilutukseen upeasti soveltuvaa loivaa rinnemaastoa. Suojaisan metsän lisäksi alueella on myös laajoja avoimia kohtia ja täten se soveltuukin erinomaisesti monenlaiseen harjoitus- ja viriketoimintaan.

Parkkialueelta Koirametsän portille johtaa hiekkapohjainen tasainen polku. Lisäksi Koirametsän sisäpuolella kiertelee tasoitettu polku, joka johtaa myös kotalaavulle. Polun vierellä on myös penkkejä levähdyshetkiä varten.

Alue on osittain valaistu, mutta hämärään aikaan liikuttaessa on hyvä ottaa esimerkiksi otsalamppu/taskulamppu mukaan.

Valaistus on päällä metsässä iltaisin kello 23 asti ja se syttyy aamuisin uudelleen kello 07.

Varaa itsellesi tai porukalla

Voit varata Vuoreksen Koirametsän yksin omaan käyttöösi tai vaikkapa ystäväporukan kesken.

Tietenkin alueen voi varata myös ilman koiraakin. Turvallisesti aidatulle kauniille metsällehän löytyy tarvetta moneen eri lähtöön!

Jos varauskalenterissa on tilaa, voi Koirametsän varata itselleen useaksikin tunniksi kerrallaan. Verkkomaksun suoritettuasi saat sähköpostilla koodin portissa olevaan lukkoon. Ja sitten vain nauttimaan!

Alueen varaus vaikkapa koko yöksi on myös mahdollista ottamalla yhteyttä suoraan sähköpostilla: info@vuoreksenkoirametsa.fi tai puhelimitse: 050 518 1589.

Grillikodassa lämmintä tunnelmaa ympäri vuoden

Vuoreksen Koirametsässä sijaitsee myös tunnelmallinen kotalaavu, jonka sisätiloissa on grilli.

Jalotakan suojaisaan kotalaavuun mahtuu kerralla kymmenenkin henkilöä nauttimaan eväitä luonnonrauhassa rentoutuen. Polttopuut saat varattua kätevästi samalla, kun teet varausta!

VARAA METSÄ: ALK. 6 €