Hinnasto

Vuoreksen Koirametsän voi varata täysin omaan käyttöönsä niin pitkäksi aikaa kerrallaan kuin alueen varauskalenterissa on tilaa.  Hinnat sisältävät alv. 24 %.

Aina sama hinta

Vuoreksen Koirametsän varaushinta on  aina sama riippumatta siitä, kuinka monta koiraa tai kaveria tuot mukanasi. Minimivaraus on puoli tuntia, ja aikaa voi kasvattaa varauskalenterissa puolen tunnin porrastuksilla:

30 min: 12 euroa

Tunti: 24 euroa jne.

Yöaika puoleen hintaan!

Vuoreksen Koirametsä tarjoaa herkkua myös yökyöpeleille, sillä kello 22.00 – 06.00 välisenä aikana sisään pääsee puoleen hintaan!

30 min: 6 euroa

Tunti: 12 euroa jne.

Polttopuut

Varauksen yhteydessä voit myös ostaa kotalaavulle 8 kg:n laatikollisen kuivattuja koivuklapeja grillailua ja tunnelmointia varten. Hinta: 5 euroa / laatikollinen puita

(Huom! Suosittelemme polttopuiden varausta vain 1,5 tuntia kestäville tai sitä pidemmille varauksille.)

Sarjakortti:

Vuoreksen Koirametsään voi hankkia myös sarjakortin, jolla saat metsäilyaikaa kertamaksua edullisemmin.

Sarjakortin hinta on 60 euroa ja sillä saa käyttöönsä kuusi puolen tunnin mittaista aikavarausta, jotka voi käyttää vapaasti haluamallaan tavalla. Voit käyttää sarjakortin vaikkapa yhtenä pitkänä kolmen tunnin varauksena tai useina lyhyempinä varauksina.

HANKI SARJAKORTTI

 

Varausehdot:

Tehdyn varauksen voi perua veloituksetta 48 tuntia ennen varattua ajankohtaa. Alle 48 tuntia tapahtuneesta varauksen perumisesta veloitetaan 5 euron maksu.

Voit siirtää varaustasi maksutta toiseen ajankohtaan viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Alle 24 tuntia tehdystä siirrosta peritään 5 euron maksu.

VARAA METSÄ: ALK. 6 €